Etli şehriyeli pilav yapmak istiyorum ama bazı noktalara dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Özellikle pilavı yıkamanın nişastasını azalttığını ve daha tane tane olmasını sağladığını duydum. Acaba etin iyi mühürlenmesi için hangi yöntemleri uygulamak gerekir? Şehriyeleri ne zaman eklemeliyim ki en iyi lezzeti alayım? Ayrıca dinlendirme süresi gerçekten pilavın kıvamını etkiliyor mu? Bu tarifte en çok dikkat etmem gereken pürüzler neler olabilir?
Etli şehriyeli pilav yapmak istiyorum ama bazı noktalara dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Özellikle pilavı yıkamanın nişastasını azalttığını ve daha tane tane olmasını sağladığını duydum. Acaba etin iyi mühürlenmesi için hangi yöntemleri uygulamak gerekir? Şehriyeleri ne zaman eklemeliyim ki en iyi lezzeti alayım? Ayrıca dinlendirme süresi gerçekten pilavın kıvamını etkiliyor mu? Bu tarifte en çok dikkat etmem gereken pürüzler neler olabilir?
Cevap yaz