Şehriye çorbasını 6 ay boyunca hazırlamak için bu adımları takip ettim. Öncelikle malzemelerimi hazırladım, özellikle sebzelerin taze olmasına dikkat ettim. Soğanı doğrayıp kavurduktan sonra havuç ve patatesi eklemek harika bir koku yayıyor. Arpa şehriyeyi de ekleyip hafifçe kavurduktan sonra tavuk suyu ile kaynatmak çorbanın lezzetini artırıyor. Son aşamada taze yeşilliklerle süslemek gerçekten çorbanın görünümünü güzelleştiriyor. Besin değerleri açısından da oldukça faydalı bir seçenek, kış aylarında içimi sıcak ve doyurucu bir çorba arayanlar için ideal. Peki, siz hangi sebzeleri eklemeyi tercih edersiniz?
Şehriye çorbasını 6 ay boyunca hazırlamak için bu adımları takip ettim. Öncelikle malzemelerimi hazırladım, özellikle sebzelerin taze olmasına dikkat ettim. Soğanı doğrayıp kavurduktan sonra havuç ve patatesi eklemek harika bir koku yayıyor. Arpa şehriyeyi de ekleyip hafifçe kavurduktan sonra tavuk suyu ile kaynatmak çorbanın lezzetini artırıyor. Son aşamada taze yeşilliklerle süslemek gerçekten çorbanın görünümünü güzelleştiriyor. Besin değerleri açısından da oldukça faydalı bir seçenek, kış aylarında içimi sıcak ve doyurucu bir çorba arayanlar için ideal. Peki, siz hangi sebzeleri eklemeyi tercih edersiniz?
Cevap yaz