Bu şehriyeli etli çorba tarifini görünce aklıma geldi, kış aylarında böyle sıcak bir çorba içmek ne kadar keyifli! Etlerin kavrulması sırasında çıkan aromasını hayal edebiliyorum. Özellikle soğan ve sarımsakla birlikte pişerken evin mis gibi kokması harika bir duygu olmalı. Sebzelerin eklenmesiyle çorbanın besin değeri artarken, lezzeti de katlanıyor. Şehriyelerin kaynaması için beklemek biraz sabır gerektirse de, sonunda çıkan sonuç gerçekten buna değer. Limon suyu ve taze otlarla zenginleştirildiğinde, çorbanın tazeliği daha da ön plana çıkıyor. Kesinlikle bu tarifi denemek lazım! Yanında taze ekmekle sunulursa daha da doyurucu olur. Kış günlerinde sıcak bir çorba içmek gibisi yok!
Bu şehriyeli etli çorba tarifini görünce aklıma geldi, kış aylarında böyle sıcak bir çorba içmek ne kadar keyifli! Etlerin kavrulması sırasında çıkan aromasını hayal edebiliyorum. Özellikle soğan ve sarımsakla birlikte pişerken evin mis gibi kokması harika bir duygu olmalı. Sebzelerin eklenmesiyle çorbanın besin değeri artarken, lezzeti de katlanıyor. Şehriyelerin kaynaması için beklemek biraz sabır gerektirse de, sonunda çıkan sonuç gerçekten buna değer. Limon suyu ve taze otlarla zenginleştirildiğinde, çorbanın tazeliği daha da ön plana çıkıyor. Kesinlikle bu tarifi denemek lazım! Yanında taze ekmekle sunulursa daha da doyurucu olur. Kış günlerinde sıcak bir çorba içmek gibisi yok!
Cevap yaz