Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Şehriyeli et güveç yaparken etin yumuşak olması için kemikli et kullanmanın önemli olduğunu yazmışsınız. Ben de genellikle kemiksiz et kullanıyorum, ama belki de bu sefer denemeliyim. Şehriyeyi fazla pişirmemek için dikkat etmem gerektiği uyarısını da dikkate alacağım. Yanında yoğurt ile servis etmek harika bir fikir, bu şekilde yemeğin lezzeti kesinlikle artar. Sizce hangi baharatlar daha iyi olur? Damak zevkine göre ayarlamakta serbest olduğumuzu belirtmişsiniz, ama hangi kombinasyonları denemek en iyisi olur?
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Şehriyeli et güveç yaparken etin yumuşak olması için kemikli et kullanmanın önemli olduğunu yazmışsınız. Ben de genellikle kemiksiz et kullanıyorum, ama belki de bu sefer denemeliyim. Şehriyeyi fazla pişirmemek için dikkat etmem gerektiği uyarısını da dikkate alacağım. Yanında yoğurt ile servis etmek harika bir fikir, bu şekilde yemeğin lezzeti kesinlikle artar. Sizce hangi baharatlar daha iyi olur? Damak zevkine göre ayarlamakta serbest olduğumuzu belirtmişsiniz, ama hangi kombinasyonları denemek en iyisi olur?
Cevap yaz