Sade tel şehriye pilavı yaparken, tel şehriyeleri kavurmanın pilavın lezzetini artıracağını duydum. Gerçekten de altın rengi alana kadar kavurmak ne kadar önemli? Ayrıca, tavuk suyu kullanmanın pilavın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Pilavı demlendirdikten sonra, et yemekleriyle birlikte sunmak en iyi seçenek mi yoksa sebzelerle de güzel bir uyum sağlar mı? Ekstra sebzeler eklediğimizde, pilavın tadı daha mı zenginleşiyor?
Sade tel şehriye pilavı yaparken, tel şehriyeleri kavurmanın pilavın lezzetini artıracağını duydum. Gerçekten de altın rengi alana kadar kavurmak ne kadar önemli? Ayrıca, tavuk suyu kullanmanın pilavın tadını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Pilavı demlendirdikten sonra, et yemekleriyle birlikte sunmak en iyi seçenek mi yoksa sebzelerle de güzel bir uyum sağlar mı? Ekstra sebzeler eklediğimizde, pilavın tadı daha mı zenginleşiyor?
Cevap yaz