Pirinç, bulgur ve arpa şehriye pilavı yaparken nelere dikkat etmeliyim? Özellikle pilavın tane tane olması için yıkama aşamasında ne kadar süreyle yıkamalıyım? Ayrıca, şehriyenin kavrulması için ne kadar süre yeterli olur? Soğan kullanmak isteyip istemediğime nasıl karar vermeliyim? Pilavın demlenmesi sırasında nasıl bir ortamda bekletmeliyim ki en iyi lezzeti elde edebileyim?
Pirinç, bulgur ve arpa şehriye pilavı yaparken nelere dikkat etmeliyim? Özellikle pilavın tane tane olması için yıkama aşamasında ne kadar süreyle yıkamalıyım? Ayrıca, şehriyenin kavrulması için ne kadar süre yeterli olur? Soğan kullanmak isteyip istemediğime nasıl karar vermeliyim? Pilavın demlenmesi sırasında nasıl bir ortamda bekletmeliyim ki en iyi lezzeti elde edebileyim?
Cevap yaz