Şehriyeli bulgur pilavı yaparken bulguru durulamanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ettiniz mi? Neden soğuk su kullanmalıyız? Ayrıca, şehriyeleri kavururken yanmaması için nasıl bir teknik uygulamalıyız? Pilav piştikten sonra dinlendirmenin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dilerseniz, içine sebzeler ekleyerek zenginleştirme fikrini de yorumlayabilirsiniz.
Şehriyeli bulgur pilavı yaparken bulguru durulamanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ettiniz mi? Neden soğuk su kullanmalıyız? Ayrıca, şehriyeleri kavururken yanmaması için nasıl bir teknik uygulamalıyız? Pilav piştikten sonra dinlendirmenin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dilerseniz, içine sebzeler ekleyerek zenginleştirme fikrini de yorumlayabilirsiniz.
Cevap yaz