Şehriye pişirirken su oranını doğru ayarlamak gerçekten önemli mi? Özellikle farklı türlerdeki şehriyelerin pişirme süresi ve su ihtiyacının değişmesi beni düşündürüyor. Tel şehriye için önerilen 1 su bardağı şehriye ile 2 su bardağı su oranı, gerçekten yumuşak ve lezzetli bir sonuç elde etmemi sağlar mı? Ayrıca pişirme süresi boyunca karıştırmamak gerektiğini öğrenmek ilginç, bu konuda daha önce hiç düşünmemiştim! Peki, pişirme sırasında şehriyenin kıvamını kontrol etmenin en iyi yolu nedir? Bu detaylar, şehriye pişirmemde nasıl bir fark yaratabilir?
Şehriye pişirirken su oranını doğru ayarlamak gerçekten önemli mi? Özellikle farklı türlerdeki şehriyelerin pişirme süresi ve su ihtiyacının değişmesi beni düşündürüyor. Tel şehriye için önerilen 1 su bardağı şehriye ile 2 su bardağı su oranı, gerçekten yumuşak ve lezzetli bir sonuç elde etmemi sağlar mı? Ayrıca pişirme süresi boyunca karıştırmamak gerektiğini öğrenmek ilginç, bu konuda daha önce hiç düşünmemiştim! Peki, pişirme sırasında şehriyenin kıvamını kontrol etmenin en iyi yolu nedir? Bu detaylar, şehriye pişirmemde nasıl bir fark yaratabilir?
Cevap yaz