Kremalı şehriye çorbası yapmayı düşündüğümde, özellikle soğuk kış günlerinde içimi ısıtacak bir tarif arıyordum. Malzemeler oldukça basit ve erişilebilir görünüyor. Soğan ve havuçları doğru şekilde hazırlamak çok önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, bu aşamalarda dikkat edilmesi gereken başka bir ipucu var mı? Unu eklerken karıştırmanın çorbanın kıvamı açısından bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Krema eklemeden önce çorbanın ısınması gerektiği fikri de ilginç. Bu tarif, aile yemeklerinde veya misafirler için harika bir seçenek gibi görünüyor. Sizce bu çorbanın yanına ne tür bir ekmek tercih edilmeli?
Kremalı şehriye çorbası yapmayı düşündüğümde, özellikle soğuk kış günlerinde içimi ısıtacak bir tarif arıyordum. Malzemeler oldukça basit ve erişilebilir görünüyor. Soğan ve havuçları doğru şekilde hazırlamak çok önemli olduğunu belirtmişsiniz. Peki, bu aşamalarda dikkat edilmesi gereken başka bir ipucu var mı? Unu eklerken karıştırmanın çorbanın kıvamı açısından bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Krema eklemeden önce çorbanın ısınması gerektiği fikri de ilginç. Bu tarif, aile yemeklerinde veya misafirler için harika bir seçenek gibi görünüyor. Sizce bu çorbanın yanına ne tür bir ekmek tercih edilmeli?
Cevap yaz