Kemik sulu arpa şehriye çorbası yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerinizi hazırlarken hangi aşamalarda dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle kemik suyunu hazırlarken kaynamaya bıraktıktan sonra oluşan köpükleri almanın ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca, sebzeleri soteleme sürecinde hangi tür yağın daha lezzetli sonuç vereceğini tercih ediyorsunuz? Çorbanızı servis ederken üzerine yeşil soğan veya maydanoz eklemeyi seviyor musunuz? Bu çorbanın sağlığa olan faydalarını göz önünde bulundurduğunuzda, kış aylarında daha sık yapmayı düşünüyor musunuz?
Kemik sulu arpa şehriye çorbası yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerinizi hazırlarken hangi aşamalarda dikkat etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Özellikle kemik suyunu hazırlarken kaynamaya bıraktıktan sonra oluşan köpükleri almanın ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca, sebzeleri soteleme sürecinde hangi tür yağın daha lezzetli sonuç vereceğini tercih ediyorsunuz? Çorbanızı servis ederken üzerine yeşil soğan veya maydanoz eklemeyi seviyor musunuz? Bu çorbanın sağlığa olan faydalarını göz önünde bulundurduğunuzda, kış aylarında daha sık yapmayı düşünüyor musunuz?
Cevap yaz