Tel şehriyeli çorbanın nasıl yapıldığını okuduktan sonra, bu tarifin ne kadar pratik olduğunu düşündünüz mü? Gerçekten de yoğun günlerde hızlıca hazırlamak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle havuç ve soğanın eklenmesiyle lezzetinin artması da çok hoş. Sizce çorbanın içine ekleyeceğiniz farklı sebzeler, örneğin bezelye veya mısır, tadını nasıl etkiler? Ayrıca, et suyu kullanmanın çorbaya katacağı zenginliğin, besin değerini artırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tel şehriyeli çorbanın nasıl yapıldığını okuduktan sonra, bu tarifin ne kadar pratik olduğunu düşündünüz mü? Gerçekten de yoğun günlerde hızlıca hazırlamak için harika bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle havuç ve soğanın eklenmesiyle lezzetinin artması da çok hoş. Sizce çorbanın içine ekleyeceğiniz farklı sebzeler, örneğin bezelye veya mısır, tadını nasıl etkiler? Ayrıca, et suyu kullanmanın çorbaya katacağı zenginliğin, besin değerini artırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz