Tavuklu şehriyeli bulgur pilavı yapmaya karar verdim ama en önemli adımlar hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Tavukları kavururken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Soğanı ne kadar süreyle kavurmalıyım? Ayrıca, şehriyelerin altın rengini alması ne kadar sürüyor? Pilavı pişirirken kapağını kapatmazsam ne olur? Servis önerileri arasında yoğurt önerisi hoşuma gitti, başka ne tür yan yemekler önerirsiniz?
Tavuklu şehriyeli bulgur pilavı yapmaya karar verdim ama en önemli adımlar hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Tavukları kavururken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Soğanı ne kadar süreyle kavurmalıyım? Ayrıca, şehriyelerin altın rengini alması ne kadar sürüyor? Pilavı pişirirken kapağını kapatmazsam ne olur? Servis önerileri arasında yoğurt önerisi hoşuma gitti, başka ne tür yan yemekler önerirsiniz?
Cevap yaz