Bu tarifteki şehriyeli kremalı tavuk çorbasını denemek için sabırsızlanıyorum! Tavuk göğsünü haşlayıp didiklemek ilk adım gibi görünüyor, bu aşamada tuz eklemek önemli mi? Sebzeleri doğradıktan sonra kavurma işlemi de dikkatimi çekti, soğan ve sarımsağın pembeleşmesi için ne kadar süre kavurmamız gerekiyor? Ayrıca, arpa şehriyenin eklenmesiyle birlikte rengi değişene kadar kavrulması gerektiği yazıyor, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Son olarak, çorbanın kıvamı için kısık ateşte ne kadar süre pişirmeliyiz? Gerçekten de soğuk kış günlerinde iç ısıtan bir lezzet gibi görünüyor!
Bu tarifteki şehriyeli kremalı tavuk çorbasını denemek için sabırsızlanıyorum! Tavuk göğsünü haşlayıp didiklemek ilk adım gibi görünüyor, bu aşamada tuz eklemek önemli mi? Sebzeleri doğradıktan sonra kavurma işlemi de dikkatimi çekti, soğan ve sarımsağın pembeleşmesi için ne kadar süre kavurmamız gerekiyor? Ayrıca, arpa şehriyenin eklenmesiyle birlikte rengi değişene kadar kavrulması gerektiği yazıyor, bu aşamada dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Son olarak, çorbanın kıvamı için kısık ateşte ne kadar süre pişirmeliyiz? Gerçekten de soğuk kış günlerinde iç ısıtan bir lezzet gibi görünüyor!
Cevap yaz