Arpa şehriye ile tel şehriye pilavı yaparken, kavrulmuş şehriyelerin altın rengini alması çok önemli mi? Yoksa daha açık bir renkle pilavı pişirmeye geçmek yeterli olur mu? Ayrıca, pilavın üzerine eklenen tereyağı gerçekten lezzeti artırıyor mu, yoksa başka bir yağ ile de aynı lezzeti elde edebilir miyiz? Bu tarifte bahsedilen baharatların eklenmesi, pilavın tadını nasıl etkiliyor?
Arpa şehriye ile tel şehriye pilavı yaparken, kavrulmuş şehriyelerin altın rengini alması çok önemli mi? Yoksa daha açık bir renkle pilavı pişirmeye geçmek yeterli olur mu? Ayrıca, pilavın üzerine eklenen tereyağı gerçekten lezzeti artırıyor mu, yoksa başka bir yağ ile de aynı lezzeti elde edebilir miyiz? Bu tarifte bahsedilen baharatların eklenmesi, pilavın tadını nasıl etkiliyor?
Cevap yaz