Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Tel şehriye çorbasını yaparken sebzeleri sotelemek ve ardından suyu eklemek benim için oldukça keyifli bir aşama olurdu. Özellikle soğanların pembeleşmesi, çorbanın lezzetini artıracak gibi geliyor. Sarımsakların yanmaması için dikkat etmek de önemli bir detay. Son olarak sunumda maydanoz veya nane kullanmak, çorbanın görünümünü daha da güzelleştirebilir. Sizce çorbanın içine tavuk parçaları eklemek, lezzetini nasıl etkiler?
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Tel şehriye çorbasını yaparken sebzeleri sotelemek ve ardından suyu eklemek benim için oldukça keyifli bir aşama olurdu. Özellikle soğanların pembeleşmesi, çorbanın lezzetini artıracak gibi geliyor. Sarımsakların yanmaması için dikkat etmek de önemli bir detay. Son olarak sunumda maydanoz veya nane kullanmak, çorbanın görünümünü daha da güzelleştirebilir. Sizce çorbanın içine tavuk parçaları eklemek, lezzetini nasıl etkiler?
Cevap yaz