Yoğurt çorbasını yapmayı düşündüğümde, özellikle arpa şehriyeli tarifini görünce içim açıldı. Bu çorbanın hem serinletici etkisi hem de besleyici özelliği beni cezbetti. Arpa şehriyenin haşlanma süresi ve yoğurt karışımının hazırlanması gibi detaylar gerçekten önemli. Özellikle yoğurdun kesilmemesi için sıcak su ekleme adımı çok mantıklı. Tereyağı ve kırmızı biber ile süsleme kısmı da çorbanın lezzetini iki katına çıkarır gibi görünüyor. Yanında taze ekmekle servis ettiğimde, bu lezzetli çorbanın tadını daha iyi alabileceğimi düşünüyorum. Sizce de yaz aylarında böyle bir çorba yapmak harika bir fikir değil mi?
Yoğurt çorbasını yapmayı düşündüğümde, özellikle arpa şehriyeli tarifini görünce içim açıldı. Bu çorbanın hem serinletici etkisi hem de besleyici özelliği beni cezbetti. Arpa şehriyenin haşlanma süresi ve yoğurt karışımının hazırlanması gibi detaylar gerçekten önemli. Özellikle yoğurdun kesilmemesi için sıcak su ekleme adımı çok mantıklı. Tereyağı ve kırmızı biber ile süsleme kısmı da çorbanın lezzetini iki katına çıkarır gibi görünüyor. Yanında taze ekmekle servis ettiğimde, bu lezzetli çorbanın tadını daha iyi alabileceğimi düşünüyorum. Sizce de yaz aylarında böyle bir çorba yapmak harika bir fikir değil mi?
Cevap yaz