Tel şehriyeli bulgur pilavı yapmayı düşündüğümde, özellikle tarifteki malzemelerin ve yapım aşamalarının ne kadar pratik olduğunu fark ettim. Soğanı doğrayıp kavurmakla başlayarak şehriyeleri eklemek, gerçekten iştah açıcı bir aroma oluşturuyor. Bulguru ilave ettikten sonra sıcak su ekleyip pişirmek ise oldukça kolay görünüyor. Özellikle et suyu kullanarak lezzeti artırmak fikri çok hoşuma gitti. Püf noktalarındaki öneriler de harika, özellikle bulguru kısık ateşte pişirerek yanmasını önlemek önemli bir detay. Sonuç olarak, böyle besleyici ve doyurucu bir yemeği misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum. Siz bu tarifi denediniz mi, nasıl buldunuz?
Tel şehriyeli bulgur pilavı yapmayı düşündüğümde, özellikle tarifteki malzemelerin ve yapım aşamalarının ne kadar pratik olduğunu fark ettim. Soğanı doğrayıp kavurmakla başlayarak şehriyeleri eklemek, gerçekten iştah açıcı bir aroma oluşturuyor. Bulguru ilave ettikten sonra sıcak su ekleyip pişirmek ise oldukça kolay görünüyor. Özellikle et suyu kullanarak lezzeti artırmak fikri çok hoşuma gitti. Püf noktalarındaki öneriler de harika, özellikle bulguru kısık ateşte pişirerek yanmasını önlemek önemli bir detay. Sonuç olarak, böyle besleyici ve doyurucu bir yemeği misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum. Siz bu tarifi denediniz mi, nasıl buldunuz?
Cevap yaz