Tel şehriye tatlısı muhallebisinin yapımında en çok merak ettiğim kavrulma aşaması. Kavrulmuş tel şehriyelerin tatlıya kattığı lezzet gerçekten farklı bir deneyim mi sağlıyor? Ayrıca, muhallebinin kıvamını tutturmakta zorlananlar için pratik bir ipucu var mı? Özellikle şekerin erimesi ve nişastanın eklenmesi aşamalarında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Soğutma süreci tatlının lezzetini nasıl etkiliyor?
Tel şehriye tatlısı muhallebisinin yapımında en çok merak ettiğim kavrulma aşaması. Kavrulmuş tel şehriyelerin tatlıya kattığı lezzet gerçekten farklı bir deneyim mi sağlıyor? Ayrıca, muhallebinin kıvamını tutturmakta zorlananlar için pratik bir ipucu var mı? Özellikle şekerin erimesi ve nişastanın eklenmesi aşamalarında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Soğutma süreci tatlının lezzetini nasıl etkiliyor?
Cevap yaz