Bu makaleyi okuduktan sonra, şehriyesiz pilav yapmanın ne kadar pratik olduğunu anladım. Özellikle pirinç seçiminin ve yıkama işleminin ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Pirinçlerin iyi yıkanması gerçekten pilavın tane tane olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, kavurma işleminin lezzeti artırdığına dair verdiğiniz bilgi de çok faydalı. Pilavı demlenmeye bırakmanın lezzet üzerinde etkisi olduğunu bilmiyordum, bu noktayı denemek istiyorum. Sizce şehriyesiz pilavın yanına en iyi hangi salata ya da yoğurt çeşidi gider?
Bu makaleyi okuduktan sonra, şehriyesiz pilav yapmanın ne kadar pratik olduğunu anladım. Özellikle pirinç seçiminin ve yıkama işleminin ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Pirinçlerin iyi yıkanması gerçekten pilavın tane tane olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, kavurma işleminin lezzeti artırdığına dair verdiğiniz bilgi de çok faydalı. Pilavı demlenmeye bırakmanın lezzet üzerinde etkisi olduğunu bilmiyordum, bu noktayı denemek istiyorum. Sizce şehriyesiz pilavın yanına en iyi hangi salata ya da yoğurt çeşidi gider?
Cevap yaz