Sebzeli etli arpa şehriye pilavı tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Öncelikle, etin pişirilmesi aşamasında soğanları ne kadar kavurmak gerektiği konusunda bir süre vermek mümkün mü? Ayrıca, sebzeleri ekledikten sonra ne kadar süreyle kavurmaya devam etmeliyim? Arpa şehriyenin lezzetini arttırmak için kavurma süresi yeterli mi? Son olarak, pilavı dinlendirdikten sonra nasıl bir kıvam alıyor? Dinlendirme süresinin önemi nedir? Teşekkürler!
Sebzeli etli arpa şehriye pilavı tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular var. Öncelikle, etin pişirilmesi aşamasında soğanları ne kadar kavurmak gerektiği konusunda bir süre vermek mümkün mü? Ayrıca, sebzeleri ekledikten sonra ne kadar süreyle kavurmaya devam etmeliyim? Arpa şehriyenin lezzetini arttırmak için kavurma süresi yeterli mi? Son olarak, pilavı dinlendirdikten sonra nasıl bir kıvam alıyor? Dinlendirme süresinin önemi nedir? Teşekkürler!
Cevap yaz