Fırında arpa şehriyeli tavuklu pilav tarifini görünce aklıma bir soru geldi. Tavukları marine etmek, yemeğin lezzetini gerçekten artırır mı? Özellikle yoğurt ve limon suyu kullanmanın etkisi nasıl olur? Böyle bir marine işlemi yapıldığında, pilavın tadında fark yaratıyor mu? Ayrıca, arpa şehriyenin tercih edilmesinin özel bir sebebi var mı, yoksa normal şehriye de iş görür mü?
Fırında arpa şehriyeli tavuklu pilav tarifini görünce aklıma bir soru geldi. Tavukları marine etmek, yemeğin lezzetini gerçekten artırır mı? Özellikle yoğurt ve limon suyu kullanmanın etkisi nasıl olur? Böyle bir marine işlemi yapıldığında, pilavın tadında fark yaratıyor mu? Ayrıca, arpa şehriyenin tercih edilmesinin özel bir sebebi var mı, yoksa normal şehriye de iş görür mü?
Cevap yaz