Şehriyeli muhallebiyi ilk kez duydum ve gerçekten ilginç bir tatlı gibi görünüyor. Muhallebi ve şehriyenin birleşimi nasıl bir lezzet oluşturuyor merak ediyorum. Yaz aylarında serinletici bir seçenek olarak tercih edilmesi de çok hoş. Süt, şehriye, toz şeker ve diğer malzemelerle yapılması da oldukça basit görünüyor. Özellikle üzerini kuru meyvelerle süsleyebilmek, tatlıya ekstra bir tat katacak gibi. Sizce bu tatlının farklı versiyonları denemek için başka hangi malzemeler eklenebilir?
Şehriyeli muhallebiyi ilk kez duydum ve gerçekten ilginç bir tatlı gibi görünüyor. Muhallebi ve şehriyenin birleşimi nasıl bir lezzet oluşturuyor merak ediyorum. Yaz aylarında serinletici bir seçenek olarak tercih edilmesi de çok hoş. Süt, şehriye, toz şeker ve diğer malzemelerle yapılması da oldukça basit görünüyor. Özellikle üzerini kuru meyvelerle süsleyebilmek, tatlıya ekstra bir tat katacak gibi. Sizce bu tatlının farklı versiyonları denemek için başka hangi malzemeler eklenebilir?
Cevap yaz